Utveckling

MAF möjliggör ett långsiktigt utvecklingsarbete för över 1000 hjälporganisationer och stöder många olika projekt som skapar ekonomisk och social utveckling.

MAF möjliggör långsiktigt bistånd till över 1 000 biståndsorganisationer. Våra flygresor är grunden för mångsidigt arbete och ett brett utbud av projekt som främjar social och ekonomisk utveckling.

MAF:s engagemang för utvecklingsarbete ser ut som otroligt många olika sätt. Det kan vara allt från att förbättra vatten- och sanitetsförhållandena i Sydsudan genom att flyga material, fraktflyg för fiske och vattenbruk i Östtimor, frakt av kycklingar till bönder i Papua Nya Guinea till att transportera personal som stödjer flyktingar i Uganda för att få tillbaka sina försörjningsmöjligheter.

Vårt perspektiv i utvecklingsarbetet är hur vi på bästa sätt kan stödja lokalsamhällets resurser så att deras vardag och livsvillkor kan bli mer hållbara. Som så många andra organisationer arbetar vi för att möta dagens behov samtidigt som vi håller ett öga på hur vårt agerande idag kommer att påverka framtida generationer.

Organisationer som Läkarmissionen, Equmeniakyrkan och FN:s Världslivsmedelsprogram använder MAF i sitt utvecklingsarbete.

MAF arbetar för att utsatta människor i isolerade områden ska få tillgång till sjukvård. Detta både i akuta situationer som ambulansflyg och förebyggande hälsoarbete.

MAF är redo när katastrofen inträffar. Under naturkatastrofer som orkaner och jordbävningar använder många partners MAF för att få en överblick och distribuera nödhjälp.

MAF möjliggör ett långsiktigt utvecklingsarbete för över 1000 hjälporganisationer och stöder många olika projekt som skapar ekonomisk och social utveckling.

En stor önskan för MAF är att fler får höra det kristna evangeliet och lära känna den levande Guden. Det är därför vi flyger för ett stort antal uppdragspartners.

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen