Mission

En stor önskan för MAF är att fler får höra det kristna evangeliet och lära känna den levande Guden. Det är därför vi flyger för ett stort antal uppdragspartners.

Grunden och nerven i MAF:s arbete är att fler människor upplever förändring och förvandling i mötet med Guds kärlek. Därför har missionsarbete i form av flyg för lokala kyrkor en särskild plats i vårt arbete.

Många lokala kyrkor och organisationer vill nå ut med det kristna evangeliet till människor runt omkring dem. Men det kan vara riktigt svårt för präster med ofta få ekonomiska resurser att resa runt. Det är därför MAF flyger lokala pastorer som ska ut och predika eller undervisa.

Utöver det flyger vi även biblar i till exempel Papua Nya Guinea, Madagaskar och Tchad. På vissa ställen säljer MAF-piloter även billiga biblar till lokalbefolkningen från planet när de landar.

I flera länder samarbetar MAF även med bibelöversättare som arbetar med att översätta Bibeln till de ofta många olika lokala språk som finns i ett enda land. MAF flyger bibelöversättare när de behöver gå ut och göra fältarbete.

MAF i Tanzania har samarbetat med evangelisten Elisha Moita i över 30 år. Han är rektor för en bibelskola i Malambo i Masai-landet i Tanzania.

MAF arbetar för att utsatta människor i isolerade områden ska få tillgång till sjukvård. Detta både i akuta situationer som ambulansflyg och förebyggande hälsoarbete.

MAF är redo när katastrofen inträffar. Under naturkatastrofer som orkaner och jordbävningar använder många partners MAF för att få en överblick och distribuera nödhjälp.

MAF möjliggör ett långsiktigt utvecklingsarbete för över 1000 hjälporganisationer och stöder många olika projekt som skapar ekonomisk och social utveckling.

En stor önskan för MAF är att fler får höra det kristna evangeliet och lära känna den levande Guden. Det är därför vi flyger för ett stort antal uppdragspartners.

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen