MAF Swedens utsända

Läs mer om våra medarbetare som är utsända från Sverige för att arbeta ute i fält.

Josefin Brandström

Josefin påbörjade sin bana inom MAF med the Manager in Training programmet år 2020 och var då stationerad i Uganda under två år. Där fick hon även rollen som Operations Manager.

Hon avslutade sin träning i Liberia i april 2023 och flyttade då till Sydsudan där hon fick en tjänst som vice landchef (Deputy Country Director).

I juni 2024 tar Josefin över rollen som tillförordnad landchef (Country Director) då nuvarande ansvarig avslutar sitt uppdrag och flyttar tillbaka till Schweiz.

Familjen Alderblad

I januari 2023 flyttade Paula, Ulrik, Svea och Lilly till Nairobi i Kenya där Paula klev in i rollen som Regional Communications Manager för Afrikaregionen. Ett uppdrag som egentligen startade ett halvår innan från svensk mark.

Ulrik verkar som pastor i det internationella MAF-teamet i Kenya men arbetar även tätt med MAF Sweden med församlingar, second hand och ungdomssatsningen Co-Pilot m.m. 

Familjen Alderblad består även av de äldre barnen Flora, Kevin och Filippa som är kvar i Sverige.

Är du sugen på att åka ut med MAF?

Är du sugen på att veta mer om möjligheten och förutsättningarna för att åka ut och arbeta med MAF?

Hör av dig till Bertil Nilsson, direktor MAF Sweden eller besök vår internationella rekryteringsplattform för att lägga in en intresseanmälan.

 

Bertil Nilsson, +46 76 126 78 01
bertil.nilsson@maf.se

Lediga internationella tjänster:

Specifika ansökningskrav:

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen