MAF CO-PILOT

En CO-PILOT är pilotens högra hand

EN CO-PILOT är pilotens högra hand
Genom att prata med och engagera andra ungdomar runt omkring oss står vi tillsammans för att ge hjälp och hopp. Vårt mål i MAF CO-PILOT är att vi som den yngre generationen kan stå tillsammans och visa världen att vi bryr oss!

En gemenskap för unga vuxna

CO-PILOT är en gemenskap av unga MAF-supportrar. Vi är unga människor och unga vuxna som hjälper till att hålla livsviktiga flygningar i luften och ger hjälp och hopp till människor i nöd. Lär känna oss mer.

Spela videoklipp

Följ oss på social medier

MAF FLYGER UT OCH GER HOPP

Med MAF kommer hjälpen fram

Var fjärde minut lyfter och landar ett MAF plan någonstans i världen. MAF har 120 flyg som dagligen lastas med medicin, nödhjälp, sjukvårdare, präster och missionärer till otillgängliga ställen i 27 olika länder. Länder där transport via landsvägen är omöjligt, besvärligt eller tidskrävande. 

Effektiv, Säker och Livsviktig

Mission Aviation Fellowship (MAF) är en internationell hjälporganisation som ser till att det finns säker transport till andra hjälporganisationer, lokala kyrkor, sjukhus och missionärer.

Vi samarbetar med över 1400 organisationer

MAF samarbetar och flyger över 1400 organisationer och ser till att hjälpen kommer fram till de mest isolerade platserna i världen. 

0
landingar om året
0
ambulansflygningar
0
olika länder

Vill du veta mer om CO-PILOT?

Har du lust att veta mer om CO-PILOT eller få besök i din kyrka eller organisation så kontakta gärna våran projektledare för CO-PILOT:

Lina Israelsson 4 (kopia)

Lina Israelsson

Projektleder MAF CO-PILOT

lina.israelsson@maf.se

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen