Bli en del av något större

Bli medlem i MAF

Varje dag arbetar MAF:s över 1400 anställda engagerat runt om i världen för att vi ska kunna nå ut till människor som av olika anledningar lever isolerade från omvärlden.

Som medlem i MAF Sweden står du med i kampen att nå ut till de onådda.

Du delar visionenatt se isolerade människor förvandlade genom Jesu kärlek’ och är en del i uppdraget ’att med hjälp av flygplan betjäna isolerade människor med hjälp, hopp och helande’.

Du brinner för att se organisationen, både i Sverige och andra länder, växa och vill få en djupare förståelse för vilken roll MAF Sweden spelar i den internationella MAF-familjen. Du förstår att verksamheten bygger på kontinuerligt ekonomiskt stöd, både när det kommer till att skicka ut personal liksom för det dagliga arbetet ute i de länder vi tjänar, för att fler människor ska kunna nås.

Som medlem;

  • Har du rösträtt vid årsmöten och föreningsmöten och har på så vis möjlighet att vara med och forma
  • Får du magasinet Flight Mission 4 ggr/år samt våra månatliga insamlingsbrev för att få en bild av och möjlighet att stötta de största behoven runt om i världen.
  • Blir du kallad till medlemsmöten av styrelsen
  • Blir du kallad till årsmöte av styrelsen
  • Får du regelbundna medlemsbrev under året.
 

Klicka på knappen nedan för att registrera ditt medlemsskap. 

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen