Företagssamarbete

Gör skillnad...

Vill ni/företaget samarbeta med MAF för att göra skillnad för isolerade människor i världens ände?

De gåvor vi får från våra generösa givare gör att MAF kan ge hjälp till de människor som lever i isolering – människor som annars är utom räckhåll.

Varje gåva vi får – stor som liten – har en ovärderlig betydelse. Men stora gåvor gör det möjligt för oss att planera och investera för framtiden och se till att MAF:s livsviktiga flygningar kan fortsätta att ge hopp till världens mest utsatta människor.

Ett företagssamarbete med MAF förändrar liv

MAF opererar med 123 flygplan i 27 länder över hela världen, vilket gör det möjligt för 1 400 partners att ge hälsovård, utbildning, vatten och sanitet samt livsmedelshjälp till de som har störst behov. Vi skulle uppskatta att arbeta med dig för att identifiera det projekt som bäst matchar dina intressen. Läs mer i foldern om olika nivåer och vad det ger tillbaka till företaget.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad

När du har gjort en gåva kommer vi att hålla dig uppdaterad om vilken skillnad din gåva gör. Vi planerar tillsammans med dig hur vi bäst kan ge dig feedback och ser till att vi håller dig informerad om hur gåvan gör det möjligt för MAF att förändra isolerade samhällen.

För att ta reda på hur du och ditt företag kan göra skillnad för människor i isolerade delar av världen är du varmt välkommen atthöra av dig till MAF Swedens CEO Bertil Nilsson tel. 076-126 78 01.

Bertil Nilson87 (kopiawebb)

Bertil Nilsson

CEO

MAF tar din integritet på allvar.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder vår webbplats. Vi använder cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse och samla in statistik så att du kan få en ännu bättre upplevelse på vår sida. Klicka på ”Jag förstår” för att acceptera vår användning av cookies eller klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: Dronningens gate 25, 0154 Oslo

Gavekonto: 7058.63.60610 Organisasjonsnummer: 980421899

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen